Τι Έχουμε Καταφέρει

Οι νεαροί μουσικοί του El Sistema Greece συμμετείχαν σε μία συναυλία στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε εκδηλώσεις όπως η χριστουγεννιάτικη συναυλία με τους Simón Bolívar Trumpet Ensemble, το Lullaby Project (σε συνεργασία με το Carnegie Hall) και η συναυλία In War & Peace με τη Joyce DiDonato. Ακόμη, οι μαθητές μας εμφανίστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατά τη διάρκεια του TEDx Academy Athens.

Τον Μάρτιο του 2018 το El Sistema Greece έγινε επίσημο μέλος της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες συμμετέχοντας στην καμπάνια With Refugees.

Τον Μάιο του 2018 το πρόγραμμα του El Sistema Greece παρουσιάστηκε στο ClassicalNEXT Project Pitch στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τον Οκτώβριο του 2018 το El Sistema Greece συστάθηκε ως αυτόνομη ΜΚΟ με την υποστήριξη του El Sistema Βενεζουέλας (Fundamusical Simon Bolivar) και του Sistema Europe.


Success Stories

« Όταν τραγουδάω δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. ‘Ολος ο κόσμος εξαφανίζεται καθώς τραγουδάω μπροστά σε κοινό. Αγαπώ αυτό που νιώθω εκείνη τη στιγμή».

Gamkin, μαθητής του El Sistema Greece